Photo by Josefin Boman

Hejsan! Vad kul att ni fortsätter att hitta tillbaka hit, alla mina fina och härliga läsare. För alla er som är nya, varmt välkomna! I det här inlägget idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite kort om någonting som har varit rätt så efterfrågat här på bloggen, nämligen det här med att anlita bröllopsfotograf i Linköping bland annat.

Den fotograf som jag idag tänkte ta och tipsa er alla om heter Photo by Josefin Boman och hon sysslar även med barnfotografering, så alla ni med familjer kan dra nytta av hennes tjänster med. Jag och min familj har själva anlitat hennes tjänster och de var även de bilderna som jag la ut här på bloggen för inte allt för länge sedan. Hur som helst så är Photo by Josefin Boman verkligen hur duktig som helst på det som hon gör och vi anlitade henne både som bröllopsfotograf och för att fotografera våra barn. Hon jobbar på ett väldigt professionellt sätt och har en väldigt bra kundkontakt igenom allt sitt engagemang. Det här är utan tvekan den fotografen som jag tycker att man ska vända sig till ifall det nu är så att man letar efter en bra bröllopsfotograf eller rent allmänt en fotograf. Vi är i vilket fall som helst supernöjda med våra bilder och många av dem sitter idag inramade på väggarna här hemma hos oss. Det är ju verkligen någonting som man tar vara på och ser tillbaka på med en känsla av glädje! Nu ska jag dock inte tjata på allt för mycket i det här inlägget, men jag tänkte däremot ta och faktiskt lägga in en liten länk här någonstans så att ni alla kan ta och klicka er vidare till Photo by Josefin Boman och hennes egen sida ifall ni nu skulle känna er intresserade!

Du gillar kanske också...